ChairsBG – офис столове, мебели и обзавеждане.

    Създадохме тази платформа с цел да удовлетворяваме всякакви нужди в областта на обзавеждането. Ползваме последните разработки на чуждестранни и български компании в областта на офис мебелите и столовете. Нашата цел са както изцяло обзаведени офиси, аудитории, архивни помещения така и частични изпълнения на същите. Имаме готови решения за отворени офис пространства, обществени зали, архивни помещения, кабинети, аудитории, киносалони, заведения за хранене и др.

    Чувстваме се отговорни към нашите продукти, което означава, че се придържаме към определени стандарти за качеството на даденият продукт – трайност, негоримост, токсичност и др. Ние ще ви предложим, както традиционни, така и иновативни решения, съобразени с конкретната специфика на Вашият проект или изискванията на възложителя. Компанията ни е успешно съчетание на опит и професионализъм, които са гаранция за отговорно свършена работа.

    Отличаваме се с гъвкавата си политика, предлагаща решения в широк ценови диапазон без от това да пострада функционалността на конкретният ни продукт. Разполагаме с нужните ресурси да реализираме Вашият проект в България или чужбина.

   Ще изберем продукти съобразени с вашите изисквания без компромис в качеството им.

Заповядайте и няма да Ви разочароваме.