Xilium-G

Променете подхода си. Усетете комфорта.

Geimarski Stol Xilium G Red 2 1 Orig
Geimarski Stol Xilium G Red 2 2 Orig
Geimarski Stol Xilium G Red 1 3 Orig
Geimarski Stol Xilium G Red 1 2 Orig
Играчите от отбора на X-Kom AGO вече разбраха, че има смисъл
    X-Kom AGO е полски професионален отбор играчи на Counter Strike. Те тестваха столове Xilium-G, докато се подготвяха и тренираха за престижната ESL PRO LEAGUE през 2022г. Седмици упорита работа, 380 часа тренировки за успех, за да предизвикаш най-добрите отбори в света.

Усъвършенствана ергономичност

Регулируема опора за глава във височина и дълбочина

Уникална облегалка Duo-Back с лумбална опора

Наклон на облегалката до 30° и функция люлеене

Свободно движение
   Нашата патентована функция за облегалката X-MOVE не само позволява движение на ляво и дясно и динамично стоене, но също така прави тази облегалка да следва движенията на тялото Ви.
Многофункционални подлакътници
   Подлакътниците XD се регулират многоизмерно повишавайки удобството при работа с компютърна клавиатура и мобилни устройства. Меките подложки на  подлакътниците осигуряват страхотен комфорт за лактите Ви. Благодарение на регулирането на височината можете лесно да преместите стола под плота на бюрото.

Разопаковане и сглобяване

Представяне и настройки

Един стол за различни потребители
    С усъвършенстван механизъм и подлакътници Xilium-G, може да расте или да става по-малък, като се настройва за различни размери на тялото, тък като той е предназначен за потребители с тегло от 45кг до 150кг. Страничното регулиране на подлакътниците дава на потребителя още повече пространство. Благодарение на това Xilium-G е стол за игри, който може да се използва от много потребители на различна възраст тегло и стойка на стоене. 
    Нестандартният дизайн и размерите на Xilium-G го правят адаптивен към различни пространства. Това е перфектният избор за аматьори и професионални играчи, които прекарват дълги часове в игри. Комфортно домашно място за работа или учене, за възрастни и тинейджъри с тегло над 45кг. Xilium-G се вписва всякакви общи пространства и отворени офиси. 
Екологичен    
    Xilium-G е екологично чист геймърски стол, тъй като приблизително 96% от материалите могат да бъдат рециклирани след края на жизненият цикъл на стола. Възглавниците на седалката и облегалката са лесни за разглобяване – полезна есктра, когато е необходимо да се почиства тапицерията на стола. 
 
    Използването на дишаща и издръжлива тапицерия и подходяща плътност на пяната осигуряват комфортна употреба за по-дълго време. Xilium-G е изработен от високо качествени компоненти, което води до 5 години гаранция. Гарантираме, че ще го използвате дълго време!