eComo

    Чувството за комфорт е една от общоприетите ценности. Нашето реглируемо по височина бюро осигурява комфортна работа, помага за насърчаване на ефективността и насърчава към здравословни навици. [eComo] е тук за да направи такова решение достъпно за всеки бизнес и всеки потребител.

Дизайн

Nowy Styl Design Team

Основни функции

Направете най-добрата сделка с [eComo]

    Сред моделите [eComo] един ясно се откроява. Бюро с размери 135/65см е произведено почти без материални отпадъци, така че цената му е същата като на най-малкия размер 120х60 см. Еднаква цена, по-голяма повърхност на плота за използване и по-щастлива планета. Оптимизираното по размер бюро [eComo] е устойчиво, удобно за портфейла, но напълно ергономично, просторно и функционално решение. Финансовите ползи и приносът към начин на живот с по-малко отпадъци вървят ръка за ръка.

[eComo] във всеки бизнес и във всеки дом

    Поддържането на концентрация в продължение на много часове е възможно само ако пространството е ергономично. Останете фокусирани с [eComo], като сменяте позицията често от седнало на изправено положение. Това бюро поддържа всички такива малки дейности през работния ден, които имат положително въздействие върху вашето здраве и благополучие. Творческата работа естествено изисква по-динамично работно място. Възможността за адаптиране на височината на бюрото към изпълняваната в момента дейност просто помага да се извърши по-бързо.

    Малък, висок, тийнейджър, възрастен – бюрото eComo не само следва вашата динамична позиция, но също така се приспособява към различните пози на своите многобройни потребители или бързо растящи деца. Това прави eComo покупка за години напред. Това бюро е проектирано да посрещне ежедневните предизвикателства на вашия домашен офис, където работите, учите и се забавлявате.

За всеки бизнес и за всеки дом

Цвят на плота:

BL White
CC Black
NJ Acacia Light
MP Platinum

Цвят на металната рамка:

Бял - RAL 9010
Черен - RAL 9005

Галерия: